Informatie

Met Symvoli haal je advies in huis die praktisch toepasbaar én persoonlijk gericht is. Als ondernemer heb ik, Jan Breukers, een jarenlange staat van dienst in diverse ondernemingen. Hierbij werd vaak de rol van financieel expert gecombineerd met veel HR – aandacht én specifieke ICT kennis.

De ervaringen werden opgedaan in grote ondernemingen, bedrijven in de financiële maar ook in de industriële sector. In al die jaren is sprake geweest van eigen ondernemerschap die nu voortgezet wordt onder de naam Symvoli.

De mensgerichte benadering is het belangrijkste kenmerk van de aanpak. Eerst de persoon in de vorm van werknemer of ondernemer en pas daarna de cijfers.  Eerst beoordelen waar de passie en ambities van de ondernemer liggen voordat er doelstellingen in de vorm van harde KPI’s op tafel komen.

Het vaak en veel begeleiden van, ook startende, ondernemers heeft geresulteerd tot een bak aan ervaring over de do’s en dont’s in het ondernemen zelf. 

Dus ben je op zoek naar een (interim) manager die inzetbaar is op het vlak van coaching, mediation of financiële expertise dan ben je bij Symvoli op het juiste adres. Maar ook wanneer je voor jezelf óf voor een van je medewerkers een sparringpartner of klankbord wilt kan ik iets voor je betekenen.

Over Symvoli

Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering met als belangrijkste activiteiten ondernemingsadvies, financieel advies, coaching en consulting.

Symvoli

Jan Breukers
Beerze 20
5711 KB Someren

Icon Nijssen Media