Met Symvoli haal je advies in huis die praktisch toepasbaar én persoonlijk gericht is. Als ondernemer heeft Jan Breukers een jarenlange staat van dienst in diverse ondernemingen. Hierbij werd vaak de rol van financieel expert gecombineerd met veel HR – aandacht én specifieke ICT kennis.

De ervaringen werden opgedaan in grote ondernemingen, bedrijven in de financiële maar ook in de industriële sector. Bovendien is er gedurende een behoorlijk aantal jaren ook sprake geweest van eigen ondernemerschap.

De mensgerichte benadering is het belangrijkste kenmerk van de aanpak. Eerst de persoon in de vorm van werknemer of ondernemer en pas daarna de cijfers.  Eerst beoordelen waar de passie en ambities van de ondernemer liggen voordat er doelstellingen in de vorm van harde KPI’s op tafel komen. Het vaak en veel begeleiden van startende ondernemers heeft geresulteerd tot een bak aan ervaring over de do’s en dont’s in het ondernemen zelf. 

Dus ben je op zoek naar een (interim) manager die inzetbaar is op het vlak van coaching, mediation of financiële expertise dan ben je bij Symvoli op het juiste adres. Maar ook wanneer je voor jezelf óf voor een van je medewerkers een sparringpartner of klankbord wilt kunnen we iets voor elkaar betekenen.